Skip to main content
 

Allround monteur

Allround monteur

Als Allround Monteur verricht je diverse werkzaamheden, denk aan pijpfit- constructie- en grondwerkzaamheden, conform werkopdracht en/of tekeningen en je assisteert de monteur en/of Voorman Brandstoftechniek  in de dagelijkse werkzaamheden. Ben je in het bezit van een groot rijbewijs, dan is dit absoluut een pré. Je bent vooral een handige man, een echte aanpakker die werk ziet liggen en je voelt je ook verantwoordelijk voor de diverse taken die je mag uitvoeren. Je bent flexibel in de werktijden en eventueel in de kost gaan is geen probleem.

Wat verwachten wij van jou?

  • Mbo opleiding richting techniek
  • Rijbewijs B (CE met geldige vermelding code ’95 is een pré)

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
  • Mooie afwisselende projecten
  • Een uitstekend veiligheidsbeleid met goed gereedschap, kleding en beschermingsmiddelen
  • Reisuren naar projecten worden vergoed
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en deelname aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma
  • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • 38 vakantiedagen (25 snipperdagen, 13 adv-dagen)
  • Studiemogelijkheden die aansluiten bij de functie. Denk hierbij aan VCA basis en VTI basisopleiding ondergrondse en/of bovengrondse tankinstallatie

Maak kennis met Voets

Voets Installaties BV is voornamelijk actief in de bouw en onderhoud van brandstof-, industriële en petrochemische boven- en ondergrondse tankinstallaties. We zijn een uniek bedrijf waar ongeveer 40 mensen werken. Niet te groot en niet te klein.

Voets is onderdeel van de FOJA Groep. Bij de FOJA Groep werken zo’n 500 gemotiveerde technische mensen aan energiezuinige en duurzame technische installaties. De FOJA Groep zorgt voor coaching, training en onderwijs en schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan eens iets anders willen doen. We hebben ook een actieve personeelsvereniging die op zijn tijd voor ontspanning en vertier zorgt.

Voets biedt je volop mogelijkheden om te groeien
Groeien doe je ook door te leren. Bij Voets kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vakgerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

Interesse in deze vacature?

Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Bel met Peter-Bart Wernink 06-13319210 of stuur een e-mail naar peter-bart.wernink@fojagroep.com.