Skip to main content
 

Voets Installaties BV is specialist op het gebied van tankinstallaties en brandstoftechniek.

Waterontharding

Voor veel industriële waterstromen is het van belang dat water deels of volledig vrij gemaakt wordt van kalk (hardheid). IWS levert hiervoor passende installaties.
Wij ontwerpen en engineren een installatie op basis van uw bedrijfsproces, waterverbruik per 24 uur en eventueel piekverbruik per uur. Uiteraard rekening houdend met de beschikbare ruimte.

Wij leveren, ontwerpen en bouwen; Simplex, Duplex, Triplex of multiplex installaties zowel met elektrisch aangedreven 5-weg ventielen of pneumatisch gestuurde systemen.

Omgekeerde osmose – reverse osmose

Of u nu op zoek bent naar een RO installatie met een capaciteit van 100 liter per uur met een geleidbaarheid van <3ms/cm of naar een installatie met een capaciteit van 100 m3/uur, u bent bij IWS aan het juiste adres. Wij engineren, ontwerpen en bouwen installaties op maat. Door onze brede ervaring in de petrochemie – chemie – drinkwaterindustrie en stoom installaties zijn wij in staat om ons in te leven in uw watervraagstuk en als exclusief verdeler van Lanxess hebben wij veel kennis in huis om al uw vragen te kunnen beantwoorden.

Ontijzering / Bronwaterinstallaties

Ons grondwater is rijk aan mineralen en metalen. Metalen hebben vaak een negatieve invloed op uw technische installatie. Dit uit zich vaak in verstopping, extra slijtage en andere ongewenste effecten in uw waterstromen. Om deze processen te optimaliseren en deze problemen te voorkomen bent u bij IWS aan het juiste adres. Van tekentafel tot realisatie, wij ontwerpen op basis van uw vraag, in combinatie met een goede wateranalyse van de te behandelen waterstroom installaties met capaciteiten van 1 – 200m3/uur. Of het nu gaat om open of gesloten installaties of op basis van verwijdering op basis van ionen uitwisseling, wij zijn uw partner.

homepage-foto

Drukverhogingsinstallaties

Waar waterstromen zijn is waterdruk nodig. Of het lage of hoge druk is, daar zijn pompen en drukverhogers nodig. IWS ontwerpt, en bouwt voor u een passende, rendabele, energiebewuste drukverhoging, opgebouwd met kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Geen vraag blijft onbeantwoord of is te gek, wij bieden altijd een passende oplossing. Uiteraard compleet inclusief passende besturingskasten indien gewenst met frequentiesturing wat voor ons de standaard is.

Wij werken samen met veel verschillende fabrikanten van pompen waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn.

Mix-bed filtratie

IWS levert mix-bed installaties of het nu gaat om Ruil installaties in simplex of duplex of om zelfreinigende systemen u bent bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen alle installaties in eigen beheer.
Werkt u nu met een ruilsysteem, dan zou het interessant kunnen zijn om te berekenen of een zelfreinigend systeem beter past in uw bedrijfsproces. Onze adviseurs staan voor u klaar om dit voor u te berekenen, wij maken graag een afspraak met u.

UV installaties

Desinfectie van waterstromen welke gevoelig zijn voor bacteriegroei, dit kan gaan om drinkwatervoorzieningen maar ook om proces – en bedrijfswater.

Ook hiervoor word altijd een oplossing op maat gemaakt.

Verhuur tijdelijke installaties

Soms is het wenselijk een tijdelijke waterzuiverings installatie te voorzien tijdens onderhoud / verbouwing / uitbreidingswerkzaamheden. Vraag naar de mogelijkheden op dit gebied.