Keuren van verschillende
soorten installaties

Keuring bovengrondse tankinstallaties

Voets Installaties BV is Kiwa erkend voor het keuren van bovengrondse (tank)installaties.

Is  een tankinstallatie toe aan de (periodieke) keuring of heeft u vragen? Neem contact op voor vrijblijvend advies of een passende offerte.

ondergronds

Keuringen Ondergrondse tanks

Bij ondergrondse tanks schakelen wij een onafhankelijke inspecteur in, waarbij wij zorgen dat de inspecteur zijn werk veilig en efficiënt kan uitvoeren. De tank wordt tot de bovenkant vrij gegraven, gasvrij gemaakt, gereinigd en de leidingen worden losgekoppeld.

Een tankinstallatie dient elke 15 jaar gekeurd te worden. Indien de tank inwendig is voorzien van 100% coating verschuift de herkeuringstermijn naar 20 jaar. Deze informatie staat op het tank- of installatie certificaat.

Wij streven naar een zo kort mogelijke onderbreking van verkoopactiviteiten. Indien een installatie dit toelaat bieden wij de mogelijkheid tot het keuren in twee fasen. Hierdoor blijven gewilde brandstoffen beschikbaar voor verkoop. Onze projectleider adviseert hier graag in.

Is een tankinstallatie toe aan de periodieke keuring of heeft u vragen? Neem contact op voor vrijblijvend advies of een passende offerte.

IBC Keuringen

Een IBC (Intermediate Bulk Container) voor brandstoffen dient verplicht  regelmatig gekeurd te worden door een gecertificeerde keurder.

Voets Installaties BV kan de keuring van uw IBC verzorgen.

Het logboek van een IBC dient de volgende informatie te bevatten:

– Fabrikant van IBC
– Gegevens huidige eigenaar
– Serienummer van de IBC

– Getekende resultaat van initiële inspectie (Fabrikant)
– Rapporten van 2,5 en 5 jaarlijkse keuringen
– Rapporten van eventuele schades en/of reparaties

Mocht u geïnteresseerd zijn, neem contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in deze discipline of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op