Skip to main content

 

Afgelopen tijd hebben de collega’s bij Voets zich o.a. beziggehouden met het uitvoeren van tankkeuringen en onderstaande projecten.

Stalen tankinstallatie voor Total de Lokkant in Haps

Inmiddels zijn we ook gestart met het project Total de Lokkant in Haps. We gaan hier een kunststof tankinstallatie vervangen voor een stalen tankinstallatie. Meewerkend uitvoerder Erwin Coolen gaat op locatie ‘de kar trekken’. De veiligheidseisen zijn bij TotalEnergie de afgelopen jaren aanzienlijk strenger geworden. Voor het project in Haps geldt dat er continu een veiligheidsdeskundige aanwezig moet zijn. Per week moeten er verschillende vergunningen verzorgd worden voor de activiteiten met een verhoogd risico. Het streven is dat het tankstation op vrijdag 2 juni volledig geopend kan worden.

Uitbreiding Truckpoint de Boom in Barendrecht

Een ander lopend project bij TotalEnergies is de uitbreiding met een truckpoint bij De Boom te Barendrecht. Hier kregen we voor het eerst te maken met de strenge veiligheidseisen van TotalEnergies, wat achteraf een goede voorbereiding was voor het project in Haps. Het project is bijna gereed.

Depot OK Oliecentrale in Den Bosch

Voor OK Oliecentrale hebben we een GTL-installatie met bovengrondse 50.000 liter tank geïnstalleerd en een 5.000 liter additieve tankinstallatie (chemie) geïnstalleerd. Ook gaan we de elektrawerkzaamheden en het grond- en straatwerk die komen kijken bij de uitbreiding verzorgen.

De damp-retourleidingen gaan we aanleggen naar een nieuwe dampwas-installatie waarin benzine dampen middels wassen met diesel aan de diesel geboden worden. Ook moeten er dieseltoevoer- en afvoerleidingen worden gelegd. De werkzaamheden zullen tot aan de bouwvakvakantie doorlopen.

Een greep uit de aankomende projecten

  • Nieuwbouw tankstation Fieten Olie Venray
  • Vervangen pompen en aanpassingen i.v.m. plaatsen luifel bij TankQyou De Nattenhof (via Hamer binnengekregen)
  • Keuringen van tankinstallaties voor Tamoil
  • Keuringen van tankinstallatie voor Vollenhoven Olie
  • Voor Aquastream installeren van een bovengrondse Diesel tankinstallatie voor de warmwatervoorziening bij Gulpener Bierbrouwerij.
  • Voor Den Hartog keuren van ondergrondse tankinstallaties bij Esso.