Skip to main content
 

Wij bieden optimale mogelijkheden
voor Service en Onderhoud

Service en onderhoud

Voets Installaties biedt optimale mogelijkheden voor Service en Onderhoud aan tankinstallaties.
Met een team van gecertificeerde en ervaren onderhoudsmonteurs staat Voets Installaties klaar om uw tankinstallatie probleemloos te laten functioneren. Storingen en inkomstenderving worden tot een minimum beperkt indien correct en tijdig onderhoud wordt verricht. Mocht er zich toch een storing of een schade voordoen, dan zal adequate actie worden ondernomen. En is het erg dringend, dan kan er door de landelijke dekking snel worden gereageerd.

service

De afdeling Service en onderhoud van Voets Installaties BV kan:

  • Brandstofpompen en AdBlue systemen, zowel voor commerciële doeleinden als voor eigen gebruik, in optimale staat brengen en houden. Indien gewenst 24/7 en 365 dagen per jaar
  • Brandstofpompen ijken en indien nodig bijstellen, incl. aanbrengen van verzegelingen. Voets Installaties is door het NMI hiervoor gecertificeerd
  • Luifels onderhouden en reinigen inclusief het herstellen van verlichting of vervangen van conventionele lampen door energiezuinige LED verlichting.
  • Controle- en herstelwerkzaamheden verrichten aan tanks en leidingwerk. Denk hierbij ook aan controle en het eventueel verwijderen van water/bezinksel en kathodische bescherming.
  • Controle- en herstelwerkzaamheden verrichten aan vloeistofdichte voorzieningen, zoals de vloer bij een tankstation.
  • Controle-, onderhoud- en herstelwerkzaamheden verrichten aan werkplaatsapparatuur, zoals membraampompen, hydraulische pompen en compressoren.

Periodieke controles uitvoeren, onderhoud verrichten en herstelwerkzaamheden uitvoeren aan:
– Brandstof registratiesystemen
– Damp retoursystemen
– Branddetectiesystemen
– Noodstop systemen
– Tankinhoud meetsystemen
– Lekdetectie systemen
– Elektrische installaties en beveiligingen

Op zoek naar een een oplossing op maat en wilt u ervaren wat wordt verstaan onder optimale Service en Onderhoud? Neem vrijblijvend contact op met Voets Installaties BV.